ANKARA / KEÇİÖREN - İbrahim Akoğlu İlkokulu

Necati ŞAHİN - Okul Müdürü

24-09-1959 Yozgat Sorgun Alişar köyünde doğdum. İlkokulu köyümde okudum. Ortaokul ve liseyi Sarıkaya Lisesinde bitirdim. 1979 yılında Yozgat Eğitim Enstitüsünden mezun oldum. Aynı yıl 23 Kasımda Kayseri Develi ´de göreve başladım. Diyarbakır merkez, Ankara Kalecik, Altındağ Yenidoğan İlkokulunda görev yaptım. Bakanlık Eğitim Araştırma ve Geliştirme Daire başkanlığında iki buçuk yıl görev yaptım. Aynı zamanda Gazi Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladım.  Almanya, İspanya, İtalya  ve Fransda ´da projelerle ilgilli çalışmalara katıldım. Çizmeci İlkokulu, Hacı Mustafa Tarman İlkokulu , Atapark İlokulunda müdür baş yardımcısı ve müdür olarak görev yaptım.  Halen İbrahim Akoğlu İlkokulunda müdür olarak göreve devam etmekteyim.